Reservdelar - Mohlin Trailers
17136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17136,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.1568212581,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Reservdelar

Reservdelar
för din vagn

Av alla typer av påhängsvagnar och använder bara orginal delar från ex. AL-KO, BPW, KNOTT, KOBER mf.

Våra tjänster

Bromsade och Obromsade axlar
Vi har axlar till de flesta märken som BPW, KNOTT, AL-KO. Även kompletta paket med axel inkl. påskjutsbroms för utbyte av befintligt system. Info som behövs i meddelandet vid förfrågan är Regnr, VOV / TSV / T EG-nr, Totalvikt, Fabrikat / årsmodell för att hitta rätt axel till dig samt ett telnr. så vi kan nå dig vid frågor.

 

Bromsdelar
Bromsvajer, bromsbacksatser, bromsstag med div tillbehör, gummibälg, Kulkoppling, lås, stödhjul, stödben, fälgar, kompletta hjul.mm.

 

Påskjutsbroms och Vdrag Obromsad
Märken som AL-KO, BPW, KNOTT, GKN. Info som behövs i meddelandet vid förfrågan är Regnr, TSV / T EG-nr, Totalvikt, Fabrikat / årsmodell.

 

Släpvagnsplyfa
ex.2500×1500 1400:- inkl moms finns i 30 tal olika mått, 12 & 18 mm tjocklek, så att det inte ska bli så mkt. spill till ditt nya flak. Finns äv. durk aluminiumflak i flera storlekar.

 

Trailergolv
Har ni tröttnat på trägolv som drar åt sig fukt och blir obrukbara? Är ni trötta på att behöva byta golvet i släpvagnen och önskar att hitta ett golv som ni inte behöver underhålla och byta ut? Då är plastgolven från Trailergolv.se det perfekta alternativet. Besök deras hemsida här!